Aflysning af Sejlersjov

3. august 2017 14:06 , af Tim Fink

Sejlersjov i Dyvig er desværre aflyst pga. for få tilmeldinger udenfor Dyvig.

 

Tidspunkt: Lørdag den 19/8 2016 kl. 10.00-17.00

 

Sejlersjov er aktiviteter på og i vand. Dyvig giver mulighed for at alle sejlere - nye som erfarne - kan komme ud og sejle nye flotte steder i trygge omgivelser. Denne dag handler om at have det sjovt og lave anderledes ting på og ved vand – ikke om at sejle kapsejlads og vinde.

 

Vi holder fælles skippermøde kl. 10.00 for omklædte sejlere med tilriggede både. Umiddelbart herefter sejler vi ud fra Dyvig og leder efter et godt sted at spise vores madpakker. Undervejs er der måske sjove ting I skal hjælpe hinanden med at løse. Vi kan klappe en ko, lave et snobrød, spise en is eller noget helt andet.

 

I skal have egne joller eller både med. Du kan enten sejle i din egen jolle, eller I kan samle jer flere sejlere og komme i fx en feva, 606 eller H-båd. Det finder I selv ud af i klubberne hjemmefra. Op ad dagen kan det være vi blander rundt i besætningerne på bådene – men kun for dem der har lyst. I kan også sejle 2 i een optimistjolle. Så kan I lære sejlere fra de andre klubber bedre at kende. I tager joller med, der kan tåle at blive lagt forsigtigt op på stranden. Kølbåde skal have anker med.

 

Man har selv egen madpakke med i vandtætte plastposer.

 

HUSK:

Madpakke og drikkedunk med vand

Pose med badetøj og håndklæde

Sejlertøj – helst våddragt, så du ikke bliver kold

Tørt varmt skiftetøj

Dit bedste sejlerhumør 😊

 

Mulighed for fælles grilning lørdag aften efter sejlads

Det er muligt at grille på havnen i Dyvig efter kl. 17. Medbring selv grillmad, grønt tilbehør og drikkevarer. Havnekiosken på havnen har som regel også lidt mad i køleskabet, I kan købe.

 

Deltagerbetaling 60,-

Tilmelding via mail til lisem43@gmail.com og samtidig overførsel af 60 kr. via mobile pay til 42 18 30 06